Sayfalar

7 Şubat 2010 Pazar

Mag Ryan nasıl kaçtı ?

MEG RYAN VİP TEN KAÇARKEN MUTLU DEMİRDELEN ORDAYDI
.
Açılış sırasında ayağı kayarak sendeleyen Meg Ryan'a Devlet Bakanı Zafer Çağlayan yardım etti
. Daha sonra da İFW'nin ilk defilesi Gizia koleksiyonunu izlemesi beklenen Meg Ryan'ın defileye gelmediği gözlendi.
Açılışın ardından fuarı gezmek isteyen Meg Ryan, basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle fuarı gezemedi.ve defile izlemedi
Tüm basının haberi bu konuda aynı.
Oysa VİP ten bakanla çıkmayan, dünya starı nasıl buhar oldu, kayboldu ortadan.Bunun nedenini kimse bilmiyor.
Nasıl oldu da Vip bölümünden kaçtı işte bu olaya ışık tutacak olayın gelişimini TIME ve Magazinvole adına takip eden Groupmodels Türkiye direktörü Mutlu Demirdelen den dinleyelim.
MEG RYAN IN KAÇIŞI
Açılış kurdelasını Bakan Çağlayan ile kesen Mag Rayn daha sonra grupla beraber fuaye bölümüne geçtiler..Arka tarafta kumaş ile çevrilen VİP yazan bölüma girildi..VİP denilen yer yaklaşık 25 metrekare bir bölme,3 adet masada birkaç sandviç ve çay kahve servisi vardı.
Bu kalabalıkla beraber VİP e girdim fırsat bulursam, dev markalar neden yok diye Bakana soracaktım. Fakat ne mümkün yaklaşık 10 koruma ve İTKİB üyeleri çok kalabalıktı.,
O anda Meg Rayn ,garip garip etrafa bakıyor ,hiç gülmüyor bi köşede ayakta morelsiz duruyordu ve yanında biri bayan 3 kişi vardı.
Bakan bu bölmede çok az kaldı ve fuar bölümünü gezmek için VİP ten çıkarken aramızda 1 metre olmasına rağmen konuşamadım .
Çıktılar etrafı inanılmaz kalabalıktı Bakanın ve dünyaca ünlü yıldız o hengamenin içine girmedi odada kaldı...
Bir anda bölümde ben ve Şeffaf Gazeteden Levent Artun kaldı ve bir masada 3 4 kişi kahve içiyordu.Mag Ryan bakanla çıkmadı bölmede kaldı. Oysa Bakan ile fuar bölümü gezilecek GİZİA defilesi izlenecek diye tüm basın bekliyordu
.Bakanı takip heyecanı ile kimse VİP ten Meg Ryan ın kaçacağını tahmin etmediği için fuar bölümüne Bakan ve grubunun peşinden gitti..
Yaklaşık 10 dakika o bölmede ayakta bekledi yanıdakilere serzenişte bulunuyordu.Bulunduğumuz yerin bir kumaş ile bölme yapılması Meg Ryan ın yanındaki bir beyin dikkatini çekti ve dışarı açılan tuvaletlere çıkan bir kapı vardı ,oraya açılan taraftaki kumaşı yırtarak genişletti.
Meg Ryan eğilerek gözümün önünde o kumaş yırtığının olduğu aradan diğer tarafa geçti ve arka taraftan kimse görmeden yanındakiler kaçtı..
O anda VİP kapısında dünyaca ünlü yıldızı bekleyen basın şoka uğradı bölmeye geldiklerinde sadece kaçış deiğini çektiler.İşte dünyaca ünlü yıldızı o organizasyonda son gördüğüm an emekleyerek yırtık kumaş arasından kaçışı oldu.
Daha sonra da İFW'nin ilk defilesi Gizia koleksiyonunu izlemesi beklenen Meg Ryan'ın defileye gelmediği gözlendi.

www.magazinvole.com

2 yorum:

  1. İlk başta "kalabalık korkusu"yüzünden kaçtığını düşündüğümde çok şaşırmıştım.Nasıl olurda milyonların güzü önünde olmaya alışık bir yıldız kalabalıktan korkardı?Onun "insan"olduğunu unutmuşuz sanırım hepimiz..Ama modayla pek de alakası olmadığını düşündüğüm birinin reyting uğruna moda haftası'na çağrılmış olmasını tartışmak gerekiyor sanırım bu noktada.

    YanıtlaSil
  2. Evet tamamen haklısın bu hafta bunu yazdım bu moda organizatörleri birilerinin kuklası olmuş ,bilgisiz yönetiyorlar bu eventleri.

    YanıtlaSil